Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. uv-cell.com

uv-cell.com

uv-cell.com

ITT Controls verkoopt ook UV-Cells voor industrieel gebruik. UV cellen worden vaak gebruikt voor meetinstrumenten in de olie- en gasindustrie.

UV / Vis-spectroscopie wordt routinematig gebruikt in de analytische chemie voor de kwantitatieve bepaling van verschillende analyten, zoals overgangsmetaal ionen, sterk geconjugeerde organische verbindingen en biologische macromoleculen. Spectroscopische analyse wordt vaak uitgevoerd in oplossing maar vaste stoffen en gassen uitgevoerd.

Een UV / Vis spectrofotometer kan worden gebruikt als een detector voor HPLC. De aanwezigheid van een analyt geeft een antwoord aangenomen evenredig met de concentratie te zijn. Voor nauwkeurige resultaten moet respons van het instrument met de analyt in het onbekende worden vergeleken met de reactie op een standaard; Dit is vergelijkbaar met het gebruik van kalibratiekrommen. De reactie (bijvoorbeeld piekhoogte) voor een bepaalde concentratie wordt de responsfactor.

Indien u meer informatie over UV-cellen wenst voor industrieel gebruik neem dan contact op met ITT Controls via info@ittcontrols.nl.

Thyssen Burners

ITT Controls levert produkten en onderdelen van het merk Thyssen (ThyssenKrupp). Dit bedrijf bestaat al sinds 1871 en heeft in de afgelopen deccenia een ongelofelijke transformatie doorgemaakt. Nadat Thyssen en Krupp rond 1980 gefuseerd zijn heeft de groep pas echt een evolutie doorgemaakt. Van twee aparte bedrijven (Thyssen en Krupp) naar een groep met zeven operationele business gebieden onderverdeelt in twee divisies – Materials en Technologieën.

image content

Elco Oskamp

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Elco Oskamp. Dit merk ontwikkeld en produceert cv-ketels en warmtepompen. Ook zonne-energie is een specialisme waar Elco Oskamp zich mee bezig houdt.

image content

Asco General Controls

Asco Controls biedt een breed gamma aan producten aan en is marktleider van solenoïde kleppen. We combineren 100 jaar ervaring met technologie. Asco RedHat biedt u de grootste selectie van 2, 3 en 4-weg solenoïde kleppen. Een solenoïde klep is het electromagnetische deel van de klep die bestaat uit een spoel. De kleppen van Asco Controls geleverd door ITT Controls zijn gemaakt om de meest veeleisende vloeistofregeling applicaties uit te voeren.

image content

ITT Marlow

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van ITT Marlow. Dit merk ontwikkeld en produceert voornamelijk pompen. Verschillende centrifugaal pompen en pompen voor commerciele zwembaden en waterparken.

image content

Gok Regulators

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van GOK. Dit merk is marktleider in Duitsland op het gebied van meet- en regeltechniek voor LPG en stookolie. De merknaam is synoniem voor innovatie, kracht, kwaliteit en veiligheid. Het merk richt zich voornamelijk op LPG-systemen, vrije tijd LPG-toepassingen, olie-installaties en management hiervan. In deze gebieden biedt GOK een volledig scala aan producten en componenten welke verkrijgbaar zijn via ITT Controls.

image content