Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. uv-cell.com

uv-cell.com

uv-cell.com

ITT Controls verkoopt ook UV-Cells voor industrieel gebruik. UV cellen worden vaak gebruikt voor meetinstrumenten in de olie- en gasindustrie.

UV / Vis-spectroscopie wordt routinematig gebruikt in de analytische chemie voor de kwantitatieve bepaling van verschillende analyten, zoals overgangsmetaal ionen, sterk geconjugeerde organische verbindingen en biologische macromoleculen. Spectroscopische analyse wordt vaak uitgevoerd in oplossing maar vaste stoffen en gassen uitgevoerd.

Een UV / Vis spectrofotometer kan worden gebruikt als een detector voor HPLC. De aanwezigheid van een analyt geeft een antwoord aangenomen evenredig met de concentratie te zijn. Voor nauwkeurige resultaten moet respons van het instrument met de analyt in het onbekende worden vergeleken met de reactie op een standaard; Dit is vergelijkbaar met het gebruik van kalibratiekrommen. De reactie (bijvoorbeeld piekhoogte) voor een bepaalde concentratie wordt de responsfactor.

Indien u meer informatie over UV-cellen wenst voor industrieel gebruik neem dan contact op met ITT Controls via info@ittcontrols.nl.

Elco Wolf Heating

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Elco Wolf. Dit merk ontwikkeld en produceert cv-ketels en warmtepompen. Ook zonne-energie is een specialisme waar Elco Wolf zich mee bezig houdt.

image content

Steinen Nozzles

ITT Controls levert sproeiers van het merk Steinen. Naast oliebrander sproeiers levert Steinen ook een uitgebreid gamma industriële sproeiers. Het merk Steinen bestaat al ruim 100 jaar en heeft een uistekende reputatie als het gaat om kwaliteit, prestatie en betrouwbaarheid in de olie- en gas industrie. Alle produkten van Steinen worden gefabriceerd in America maar worden gebruikt in de gehele wereld en zijn geschikt voor vrijwel elke sproeiertoepassing.

image content

Viessmann Burners

ITT Controls levert produkten en onderdelen van het merk Viessmann. De Viessmann group is een bedrijf wat inmiddels al bijna 100 jaar actief is op het gebied van verwarmingssystemen. Met 24 bedrijven  en verkoopactiviteiten in 74 landen is Viessmann internationaal actief.

image content

Pactrol

Pactrol Controls, inmiddels onderdeel van Emerson Climate technologies, ontwerpt en fabriceert automatische ontstekingsmechanismen en controle apparaten voor gas- en oliegestookte apparaten zowel voor huishoudelijk als commercieel gebruik. Eerder had Pactrol Controls al White Rodgers ingelijfd. ITT Controls levert producten en onderdelen van Pactrol Controls en White Rodgers.

image content

Asco General Controls

Asco Controls biedt een breed gamma aan producten aan en is marktleider van solenoïde kleppen. We combineren 100 jaar ervaring met technologie. Asco RedHat biedt u de grootste selectie van 2, 3 en 4-weg solenoïde kleppen. Een solenoïde klep is het electromagnetische deel van de klep die bestaat uit een spoel. De kleppen van Asco Controls geleverd door ITT Controls zijn gemaakt om de meest veeleisende vloeistofregeling applicaties uit te voeren.

image content