Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. uv-cell.com

uv-cell.com

uv-cell.com

ITT Controls verkoopt ook UV-Cells voor industrieel gebruik. UV cellen worden vaak gebruikt voor meetinstrumenten in de olie- en gasindustrie.

UV / Vis-spectroscopie wordt routinematig gebruikt in de analytische chemie voor de kwantitatieve bepaling van verschillende analyten, zoals overgangsmetaal ionen, sterk geconjugeerde organische verbindingen en biologische macromoleculen. Spectroscopische analyse wordt vaak uitgevoerd in oplossing maar vaste stoffen en gassen uitgevoerd.

Een UV / Vis spectrofotometer kan worden gebruikt als een detector voor HPLC. De aanwezigheid van een analyt geeft een antwoord aangenomen evenredig met de concentratie te zijn. Voor nauwkeurige resultaten moet respons van het instrument met de analyt in het onbekende worden vergeleken met de reactie op een standaard; Dit is vergelijkbaar met het gebruik van kalibratiekrommen. De reactie (bijvoorbeeld piekhoogte) voor een bepaalde concentratie wordt de responsfactor.

Indien u meer informatie over UV-cellen wenst voor industrieel gebruik neem dan contact op met ITT Controls via info@ittcontrols.nl.

Mercedöl

Sinds begin jaren zestig biedt Mercedol oplossingen aan particuliere klanten en aan grote industriële afnemers. Leveren en verzorgen van ketels en branders met een hoge energie-efficiëntie en schone verbranding zitten in de dienstverlening.

image content

Giersch Burners

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Giersch. De historie van Giersch begint rondstreeks 1950 toen de eerste oliebranders van de band rolden. Inmiddels is Giersch onderdeel van de Enertech Group en is Giersch de specialist op het gebied van lage emissie technologie.

image content

Maxitrol

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Maxitrol. Het assortiment van Maxitrol omvat verschillende producten waaronder ook voor de petrochemische- en procesindustrie. Maxitrol (Mertik) zijn marktleiders in het ontwerpen en fabriceren van gas combinatie controllers, gas drukregelaar, electronische gas modulatiesystemen, gas veiligheidsapparaten en gasfilters.

image content

White Rodgers Controls

ITT Controls levert produkten en onderdelen van het merk White Rodgers (Wit Rodgers). White Rodgers is onderdeel van Emerson Climate Technologies. Het bedrijf bestaat inmiddels al 75 jaar. White Rodgers heeft in de jaren 30 een nieuwe type controlesysteem voor temperatuur en koelingtoepassingen ontwikkeld op basis van de principes van de hydraulica.

image content

ITT Jabsco

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Jabsco ITT. Jabsco levert onder andere producten voor de industriele, marine, gezondheidszorg en de voedselindustrie.

image content